Workshop Jane Scrivner2019-11-02T12:17:09+00:00

Workshop Natuurlijke huidverzorging van ‘Jane Scrivner’

Wilt u graag leren werken met professionele, 100% biologische, natuurlijke huidverzorging?

Onze productlijn werkt doelgericht aan uw schoonheid, zowel van buitenaf als van binnenuit. Ontwikkeld om niet alleen een prachtige huid te creëren, maar ook om uw huid gezond en uw uitstraling onberispelijk te houden. Het is onze overtuiging dat als uw huid de keuze had, ze deze producten zou kiezen.

Bij Tessa’s studio kunt u het leren! In slechts twee uur en voor maar €29,95 leert u hoe u met de 100% natuurlijke huidverzorging van Jane Scrivner het mooiste in u zelf naar boven kunt halen.

Omdat wij hoge eisen stellen aan onze huidverzorging garanderen wij de allerhoogste kwaliteit. Jane Scrivner is een eigentijdse lijn van resultaat gerichte huidverzorging, gemaakt van 100% authentieke kern-olïen en natuurlijke ingrediënten. Goed genoeg om te eten, dus goed genoeg voor een prachtige natuurlijke uitstraling! We weten allemaal dat gezonde voeding bijdraagt aan een gezond lichaam, dus waarom zouden we dit ook niet toepassen in onze huidverzorging? Jane Scrivner werkt alleen met ingrediënten die eetbaar zijn, onbewerkt, uit eerste oogst en biologisch – Zo dicht mogelijk bij de natuur.

Er is niets mooier dan in de spiegel kijken en een stralende, gezonde huid zien die goed in balans is!
Dat is wat we voor u willen doen, het heeft misschien tijd nodig maar we helpen u dat doel te bereiken.

Bent u nieuwsgierig geraakt.. Boek dan uw workshop in de online agenda voor minimaal 2 tot max 4 personen. Mocht u met minder of juist met meer personen zijn kunt u ons het best even contacten. Kortom wij zorgen voor een gezellige en interessante workshop in heerlijk ontspannen sfeer! U gaat voldaan, ontspannen maar vooral stralend weer naar huis!

Wat houd de workshop in:

  • Ontvangst met koffie, thee of sap en iets lekkers.
  • Uitleg over de producten en afkomst.
  • Reinigen en voorbereiden van de huid.
  • Skintake – Huidanalyse – Behandelplan.
  • Producten bepalen, gebruik en goed leren aanbrengen.
  • Product advies voor thuisgebruik.
  • Tips, trucs en ruimte voor vragen.

Jane Scrivner Skincare - Het is wat u huid zelf zou kiezen

Onze werkwijze is uw belofte...