Ons Team2019-12-29T14:29:23+00:00

Wie zijn wij?

Tessa de Vries: Eigenaresse van Tessa’s studio.

In januari 2008 heb ik m’n deuren geopend van Tessa’s studio.

Ik kan echt heel gerust zeggen dat ik mijn vak met heeeeel veel passie, plezier en professionaliteit uitvoer. Ik ben nog lang niet klaar, streef nog naar meer en maak heel bewust mijn keuze in de producten die we verkopen en behandelingen die we aanbieden. Met al onze kennis en ervaring hopen we de klant te geven wat hij of zij nodig heeft. Voor de één is dat een stukje ontspanning en voor de ander misschien het beste in huidverbetering. Één ding weet ik zeker.. Zo lang de klant gelukkig en tevreden is zijn wij dat ook. Dan is ons doel bereikt. Bij ons staat u op nr 1 en dat maakt zeker het bezoekje in onze schoonheid’s studio waard!

Mijn hart ligt bij het zetten van Permanente make-up en Voetreflextherapie maar los van dat bieden wij nog veel meer aan:

Huidverbetering, Diverse peelingen, Acne behandelingen, Voeding’s advies, N|EYE|S brow – Wenkbrauw treatments, Wimperlifting, het Lycon harssysteem voor gezicht en lichaam, Brazilian waxing, Tatoeage verwijdering – Laseren, Luxe manicure en pedicure behandelingen, Kalknagelbehandelingen, CND shellac – Gelnagels, diverse massages, denk aan Cupping, Hotstone, Bindweefsel, Shiatsu en Pincement massage, genoeg dus om op te noemen..

Door de jaren heen blijven wij ons specialiseren en leren we graag. We hopen dit te blijven doen waardoor we steeds allrounder worden en u als klant alleen maar het beste kunnen blijven aanbieden!

Is het ook uw wens om prachtig te blijven.. Mooi oud te worden? Of zoekt u naar dat stukje van aandacht, rust, bezinning en ontspanning.. Wandel gerust even binnen voor een gratis kennismaking en advies.

Susan Schmidt: Cosmetisch arts en huisarts.

Susan is onze ervaren dokter en cosmetisch arts die haar vak met passie en toewijding uitoefent. Ze studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Helsinki, Finland en heeft in 1999 de huisartsopleiding afgerond. Vanaf 2002 heeft ze een eigen praktijk op de Wilhelminalaan 28 in Alkmaar. Naast de medische kant is Susan gespecialiseerd in medische – cosmetische behandelingen en huidverbetering. Susan haar aandachtsgebieden zijn cosmetische toepassingen van botox zoals expressie rimpels in het gelaat en de hals. Daarnaast voert ze behandelingen uit met hoogwaardige huidvullers (hyaluronzuur) waarmee het verloren natuurlijke hyaluronzuur in de huid hersteld kan worden. Ook gebruikt ze medische toepassingen van Botox bijvoorbeeld bij overmatig transpireren, tandenknarsen en migraine. Haar deskundigheid en esthetisch oog behoudt dokter Schmidt door het bezoeken van congressen en master-class workshops zowel in Nederland als in het buitenland.

Susan Schmidt is geregistreerd in Nederland onder het BIG-registratienummer: 19046273501.

Nina Willemsen: Allround schoonheidsspecialiste en pedicure.

Onze Nina, zo blij met haar een echte allrounder, naast haar schoonheidsspecialiste – mbo niveau 4 en haar pedicure diploma’s is ze namelijk nog verder gespecialiseerd in bindweefsel-, pincements-, shiatsu en cupping massage voor gezicht en lichaam. Ook bezit ze haar specialisatie in acne behandelingen en beheert ze het shellac systeem van cnd als een echte prof. Haar specialiteiten liggen bij huidverbetering, acne behandelingen, bindweefselmassage en brazilian waxing. Voor een stevige massage zit u bij Nina goed. Maar ook bij de pedicure behandelingen zult u Nina tegen komen bij het boeken van een afspraak. Heel zorgzaam, rustig en heerlijk ontspannen. Bij Nina zit u aan het goede adres om compleet in de watten te worden gelegd!

Nathalie Dam: Allround schoonheidsspecialiste en pedicure.

Over allrounders gesproken.. Nathalie is er ook zo’n ééntje, zo ontzettend fijn om haar erbij te hebben. Ze heeft haar schoonheidsspecialiste – mbo niveau 4 en haar pedicure diploma’s. Ook is Nathalie verder gespecialiseerd in bindweefsel-, pincements-, en shiatsu massage voor gezicht en lichaam en ook zij bezit haar specialisatie in acne behandelingen en het shellac systeem van cnd. Nathalie haar specialiteiten liggen bij huidverbetering, acne behandelingen, bindweefselmassage, voeding’s advies, wimperlifting en pedicure. Ook bij de wenkbrauw treatments zult u haar tegen komen bij het boeken van een afspraak. Nathalie is een echte aanpakker, staat altijd voor u klaar en gaat met veel passie en gezelligheid te werk!

Tanja Kort: Natuurgeneeskundig therapeut. 

Tanja haar interesses liggen al heeel lang bij gezondheid. Tanja heeft veel trainingen en opleidingen gevolgd, waaronder die tot Orthomoleculair voedingstherapeut, een opleiding Medische Basiskennis en tot slot de opleiding tot Vitalfeld therapeut. Ook heeft ze diverse cursussen afgerond waaronder behandelprotocollen stress en burn-out en vitamine B12 tekort herkennen en behandelen..

Tanja werkt bij ons als Vitalfeld therapeut en neemt bodyscan’s af. Bodyscan’s bieden vele mogelijkheden van inzicht in, en behandeling van uw gezondheid! Het bijzondere van deze bodyscan is dat hiermee in een vroeg stadium disbalans in het lichaam zichtbaar wordt. Hierdoor kan worden voorkomen dat deze disbalans leidt tot klachten en ziektes.

Dergelijk preventief onderzoek staat in Nederland nog in de kinderschoenen maar dit zien zij (Tanja) als Vitalfeld therapeut, als een kans voor u en een uitdaging voor haar zelf!