Threading gezicht2018-09-01T16:31:48+00:00

Threading van het gezicht

Threading is een goed bewaard geheim!

Threading oftewel epileren met draad is een oude methode uit het Midden-Oosten om gezichtshaar te verwijderen. Het blijkt bovendien een goed bewaard geheim bij diverse beroemdheden die al jaren voor deze methode kiezen. Ook wij zijn gespecialiseerd in deze eeuwenoude kunst.

Hoe werkt het?

Met een 100% katoenen draad die behendig over het gelaat wordt getwist, epileren we de fijnste donshaartjes die u met een pincet niet kunt verwijderen. De haartjes zullen door de gedraaide draden meegenomen worden en er dus met wortel en al uit getrokken worden. Bij regelmatig behandelen zal de haar follikel verzwakken, wordt het haartje steeds makkelijker te verwijderen en zal dunner terugkeren. Het veroorzaakt geen ingegroeide haartjes en kan gedaan worden in alle delen van het gezicht. Op deze wijze kunnen wij de meest prachtige wenkbrauwen creëren die veel langer strak blijven maar dus ook het hele gelaat behandelen. Alle delen van het gezicht, de bovenlip, wangen, kin en ga zo maar door.

Epileren met draad heeft veel verschillende voordelen:

Het is zeer hygiënisch omdat uw huid niet wordt aangeraakt met de handen en er elke keer een nieuw stukje draad wordt gebruikt.

Ook is het 100% natuurlijk en worden er geen chemische middelen gebruikt.

Uw huid heeft niet te lijden onder de behandeling, zoals dat wel gebeurd bij harsen en waxen. Bij harsen en waxen wordt uw huid opgerekt door hitte en kunnen er beschadigingen ontstaan. Hierdoor raakt uw huid getraumatiseerd en treedt er sneller rimpelvorming op. Dus ook voor de meest gevoelige huidtypen is deze methode uitermate geschikt of zelfs dé oplossing!

De haartjes blijven lang weg en komen fijner terug.

Met deze methode kunnen de kleinste haartjes worden verwijderd.