Susan Schmidt filosofie2018-09-01T16:31:50+00:00

Over dokter/cosmetisch arts Susan Schmidt

Dokter Susan Schmidt:

De huid is ons visitekaartje. Een egale huid met een mooie gloed weerspiegelt een goede gezondheid en dat is aantrekkelijk. Imperfecties van de huid worden vaak als storend ervaren. Als we wat verder inzoomen blijkt dat imperfecties van de huid velerlei vormen kunnen aannemen die elk verschillende oplossingen kunnen hebben.

Susan gaat voor een natuurlijk uiterlijk! Esthetische behandelingen moeten veilig zijn. Susan streeft naar een natuurlijk resultaat met het behouden van een frisse en uitgeruste uitstraling. In het gezicht moet de mimiek behouden blijven. Het is vandaag de dag geaccepteerd om de zichtbare tekenen van uiterlijke veroudering te willen aanpakken. Met injectables kunnen de ronde, zachte vormen en vloeiende lijnen terug in uw gezicht gebracht worden. En dat geeft u die frisse uitstraling weer terug. Het grote voordeel van inspuitingen is dat het relatief kleine ingrepen zijn, zonder dat er chirurgie aan te pas komt.

Wilt u op afspraak bij Susan Schmidt?

Dr S. Schmidt heeft naast ons ook nog een eigen drukke praktijk in Alkmaar. Alleen op de donderdagen is ze bij ons op afspraak in de studio. U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.