Super Lash2018-09-01T16:31:55+00:00

Super lange wimpers in 4 weken tijd!

Super Lash:

Uw eigen wimpers dubbel zo lang, vol en een mooie natuurlijke krul? Dat kan.. Super Lash bevat een groeifactor die uw eigen wimper haren langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien uw wimpers langer door en worden zij langer en voller. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor uw haar waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden.

Verkoopprijs: € 49,95.
Eén flacon is voldoende voor 3 maanden.

Als u elke avond Super Lash aanbrengt heeft u binnen +/- 4 weken resultaat. Super Lash dient iedere dag 1 maal op een schone huid te worden aangebracht. U gebruikt Super Lash 4 weken elke avond. Daarna kunt u 3 tot 4 weken stoppen. Als het weer nodig is kunt u het serum weer gaan gebruiken.

Dosering:

Met behulp van de applicator brengt u het serum aan op de huid van het ooglidrand van de wimpers (net boven de wimper implant), 1 keer per dag. Extra toepassingen zal de groei van de wimpers niet bevorderen. Als u stopt met het gebruik van het serum gaat de wimpergroei terug naar het niveau van voor de behandeling.

Voorzorg:

Voorkom aanraking met de ogen. Stop het gebruik als roodheid of irritatie optreedt. Dit product niet gebruiken als u zwanger bent, borstvoeding geeft, oogproblemen heeft of zij die medicatie voor hun ogen van een arts krijgen, als u actief chemotherapie tegen kanker ondergaat of onder de 18 jaar bent. Sommige gebruikers van het product hebben een vage donkere verkleuring op het begin van hun wimpers dat komt voor bij overmatig gebruik.

Overgevoeligheid:

Rode of geïrriteerde ogen, wazig zien.. Stop het gebruik. Uw oogleden zijn te gevoelig voor de stamcelactivator in Super Lash. Super Lash is niet geschikt voor u.