Basis, Spa of een Luxe pedicure behandeling2018-09-01T16:31:58+00:00

Basis, Spa of een Luxe pedicure behandeling?

Pedicure behandelingen:

Een pedicure behandeling is meer dan alleen de nagels knippen.. Ook is het behandelen van voet klachten niet het enige wat de pedicure doet. Het is een complete verzorging van de voeten.

Hoe verloopt een basis pedicure behandeling?

Een basis pedicure behandeling bestaat uit nagels knippen, nagels vijlen en frezen, nagels reinigen en nagel omgeving schoonmaken, eelt verwijderen en eventueel likdoorns, kloven en/of andere probleem zones behandelen. Ter afsluiting krijgt u een ontspannende voet massage met een heerlijke etherische olië van JS (Jane Scrivner). Deze wellness lijn bevat hoogwaardige oliën van 100% biologische, aromatische en ayurvedische eigenschappen.

Hoe verloopt een spa pedicure behandeling?

We beginnen de spa pedicure behandeling net als met de basis. Vervolgens gebruiken we een heerlijke hoogwaardige 100% biologische, aromatische en ayurvedische scrub die we aanpassen op uw gemoedstoestand. Naast dat ze op onze gemoedstoestand inwerken hebben ze ook een verzachtende, verzorgende en reinigende werking. We reinigen met warme kompressen en sluiten af met een ontspannende voet massage.

Hoe verloopt een luxe pedicure behandeling?

Een luxe pedicure behandeling beginnen we net als bij de spa behandeling met de basis. Vervolgens gebruiken we een heerlijke hoogwaardige 100% biologische, aromatische en ayurvedische scrub die we aanpassen op uw gemoedstoestand. Naast dat ze op onze gemoedstoestand inwerken hebben ze ook een verzachtende, verzorgende en reinigende werking. We reinigen met warme kompressen. U krijgt een masker met verzorgende eigenschappen van bijv modder (reinigend), klei (kalmerend) of paraffine. Paraffine werkt vooral goed bij het voeden van droge en beschadigde voeten (kloven). Paraffine versterkt en verbetert het onderhuids weefsel en verzacht nagelriemen. Het stimuleert de doorbloeding bij koude voeten en wintertenen. En het verlicht de vermoeide spieren en gewrichtsklachten bij reumatische aandoeningen. Klachten verdwijnen niet maar de warmte behandeling kan de pijn zeker verlichten. De warme paraffine werkt dus diep in de huid door, geeft ultieme ontspanning en een heerlijk uitgerust gevoel aan de voeten. Ter afsluiting krijgt u een ontspannende voet massage.

Nagels lakken?

Ja dat kan! Maar daar rekenen we wel een klein tarief voor!

Lovely feet

Maak hier uw afspraak

Voeten, zij dragen ons hele gewicht bij elke stap die we zetten!


Maak hier uw afspraak