PMU Ombre/Powder brow – Gepoederde wenkbrauwen2018-11-07T18:48:30+00:00

Ombre brow/powder brow/gepoederde wenkbrauwen

Ombre brow/powder brow/gepoederde wenkbrauwen:

De nieuwste trend van permanente make-up wenkbrauwen zijn de ombre/powder brows. De ombre/powder brows doen hun entree, and we love it!

Ombre/powder brows zijn erg subtiel, dus niet zo opvallend!

Bij een ombre/powder brow is er sprake van het imiteren van een poeder. Net als bij het effect van een getekende/uitgeveegde/geborstelde of echt gepoederde wenkbrauwen. Deze techniek wordt met apparatuur gezet. D.m.v een naald worden er allemaal kleine puntjes in de huid geveegd dus gepigmenteerd, waardoor deze niet volledig zal worden ingekleurd maar een zachte schaduw krijgt. De wenkbrauw begint licht en wordt steeds donkerder naar het puntje van u brow toe. Na het helen van de wenkbrauw zal er een lichte schaduw ontstaan en het eruit zien als een mooi, volle en natuurlijke superstrakke wenkbrauw.

U kunt ze natuurlijk zelf tekenen, maar hoe fijn is het als u met deze prachtige brows wakker wordt? Het scheelt zo een kwartier werk in de ochtend en ze zitten vanaf nu altijd recht!

Wilt u uw brows up to date houden? Laat ze dan ongeveer elk jaar even opfrissen, dat scheelt in de prijs en het allerbelangrijkste.. Uw wenkbrauwen blijven mooi!

Voor mooie, volle, natuurlijke, superstrakke wenkbrauwen bent u bij ons aan het juiste adres!

Ombre brows/powder brows doen hun entree..

And we love it!!!