Lipliner’s, shading of full lips2018-11-17T13:52:52+00:00

Lipliner’s, shading of full lips

Lipliner’s, shading of full lips:

Hoe ouder u wordt, hoe bleker de kleur van de lippen. Ook de contouren vervagen wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Lip contouren geven uw lippen een extra accent en zorgen ervoor dat uw lippenstift nooit meer uitloopt tussen de plooitjes van uw mond. Ook is het een goede manier om uw lippen op natuurlijke wijze voller te laten doen lijken. Zijn uw lippen wat vaal? Dan kunt u deze met de schaduw techniek mooi laten inkleuren (full lips). U kunt kiezen uit verschillende kleuren en effecten. Deze methodes zorgen voor perfect ogende lippen, zonder het gebruik van lip potlood of lippenstift. Voor diegene die altijd een verzorgd uiterlijk willen tot in de puntjes, zijn lipliner’s en full lips onmisbaar en dus de oplossing. De behandeling(en) duurt ongeveer 1,5 uur.

Lipliner:

Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt meestal zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen, maar kan ook zeker iets afwijken naar bijv meer rood of roze voor de liefhebber.

Lipliner met schaduw:

Dit is een methode waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht om de lip contouren te verfijnen en te verstrakken en vervolgens wordt de binnenkant van de contourlijn ingekleurd met een schaduw techniek. Met deze schaduw techniek kunnen ook grote oneffenheden gecorrigeerd of gecamoufleerd worden. Het zachte verloop naar de lip lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Full lips:

Deze vorm van permanente make up is ideaal voor lippen met weinig kleur, voor mensen die echte natural lips willen of hun lippen alleen voller willen doen laten lijken zonder echt iets op te hebben. Deze methode omvat het volledig inkleuren van de lippen.

Kissable Lips!!!

Your Content Goes Here

Voor foto lippen

Na foto lippen, lipliner met schaduw