Voeding2018-10-05T11:46:38+00:00

Voeding

Wat zijn nutricosmetics?

Om het even éénvoudig te houden, dit is de verzamelnaam voor voedingsstoffen die een positieve werking hebben op de huid. Kort gezegd: Door deze stoffen in te nemen, wordt uw huid mooier!

Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. Nutricosmetics zijn werkzame stoffen die in de juiste dosering en verhouding kunnen zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid. Supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen, denk daarbij aan: Acne, Psoriasis, Gordelroos, Rosacea, Couperose etc.. Onder artsen is al heel lang bekend dat een tekort aan voedingsstoffen huidproblemen kan geven. Laviesage nutricosmetics bevatten die bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten die u lichaam nodig heeft voor het beschermen, voeden en verbeteren van uw huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Sinds het ontstaan van het merk Laviesage in 2008 staat de ontwikkeling van deze topkwaliteit aan nutricosmetics niet stil. Laviesage streeft ernaar om mensen te helpen een goede gezondheid van lichaam en huid te onderhouden. Dit concept is uniek en staat daardoor niet in de schappen bij de plaatselijke drogist. De huidige mensheid heeft andere wensen en stelt steeds hogere eisen aan de gezondheid van lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen zo van buiten luidt een oude wijze spreuk! De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen!

Het merk Laviesage heeft ons deskundig opgeleid en begeleid ons bij het maken van de juiste keuzes.

Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar al langzaam afneemt, zorgen wij met hun voedingssupplementen en detox kit (een body and mind reset programma) dat uw huid van binnenuit duurzaam verbetert wordt en u weer echt goed in u vel komt te zitten. Op weg naar uw nieuwe healthy lifestyle. Deze doelstelling vind u terug in ons hele concept en alle producten van Laviesage.

Bent u nieuwsgierig geraakt? Geef u dan bij ons op, dan plannen we een vrijblijvende intake met u. Wij organiseren namelijk eens in de zoveel tijd bij genoeg aanmeldingen een huidanalyse/voedingsadvies dag. Hier kunt u al uw vragen stellen.. Bij deze intake zullen wij u uitleggen waar Laviesage voor staat en naar streeft, willen we weten wat voor doel u heeft, waar u zich aan stoort of waar u mee zit. Wij leggen u vervolgens uit wat u zou kunnen doen om uw levensstijl aan te passen. Hoe u uw voedingspatroon kan verbeteren/veranderen op een makkelijke manier en hoe de producten van Laviesage u daarbij kunnen helpen. Ook wordt er deze dag een huidscan gemaakt en zo nodig na 6 maanden weer zo dat u kunt zien dat uw huid echt voorruit gaat!

Laviesage - Optimale huidverzorging en lichaamsverzorging van binnenuit!