Klanten spreken2018-09-01T16:31:57+00:00

default image

17 januari 2014

Permanente make-up betreft mijn wenkbrauwen. Het is super, ik hoef geen wenkbrauwen meer te tekenen en ook niet meer te laten verven. Had ik dit nou maar eerder gedaan. Tessa doet het geweldig en is zo secuur, echt een aanrader.

Thea.

default image

16 januari 2014

In mijn zwangerschap ben ik twee keer bij Tessa geweest. Met 36 weken kwamen wij er namelijk achter dat ons kindje in een stuitligging lag. Ik baalde enorm en wilden er alles aan doen om ons kindje te laten draaien. Zodoende ben ik bij Tessa gekomen en die heeft me met zorg behandeld. Ze begreep mijn situatie en beloofde haar best te doen. En dat deed ze want de week erop bij de gynaecoloog bleek ons kindje in hoofd ligging te liggen. Een versie was gelukkig dus niet nodig. Drie weken later was ik het wachten beu en in overleg met mijn verloskundige mocht Tessa de weeën dermate van voetreflex opwekken. 1,5 dag later ben ik bevallen op de uitgerekende datum :-). Ik ben Tessa zeer dankbaar wat zij voor ons heeft betekent. Ik raad dit iedereen aan, wat een vakvrouw is dit!

Noortje.

default image

17 januari 2014

Ik heb bij Tessa permanente make-up laten zetten. Ik was een klein beetje zenuwachtig maar het viel echt reuze mee. Je voelt de prikjes wel maar het gaat wennen en Tessa stelt je op je gemak. Ik krijg heel veel complimenten op mijn mooie eyeliner. Bedankt Tessa, ik ben er heel blij mee.

Jannie.

default image

17 januari 2014

Eerst, wat is je site mooi geworden! Ik ben altijd zo blij als ik bij Tessa vandaan kom. Een persoonlijke behandeling waar veel aandacht aan besteed wordt. het is niet snel wegwezen bij Tessa, de tijd wordt genomen en altijd gezellig en vriendelijk.

Inge.

default image

30 december 2013

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om permanente make-up te laten zetten. Ik heb boven en onder een eyeliner laten zetten. Ik zag er echt enorm tegenop maar zou het nu zo over doen het viel me alles mee. Tessa neemt er alle tijd voor en heeft echt een enorm mooie eyeliner gezet. Ik ben er echt super blij mee en krijg heel veel positieve reacties, nogmaals bedankt.

Chantal.