Jane Scrivner rug behandelingen2018-10-05T10:43:57+00:00

JS rug behandelingen

Jane Scrivner Balance (Te ‘rug’ in balans) rug behandeling:

De complete reinigende rug behandeling die u lichaam weer te ‘rug’ in balans brengt! We beginnen met een heerlijk koude of warme, extra diep reinigende balsem – een stimulerende droge body scrub bestaande uit een menging van Himalayazouten, Epsomzouten en Dode zee zouten die er voor zorgen dat deze scrub op een effectieve droge manier, dode huidcellen verwijdert. De essentiële oliën die aan deze menging zijn toegevoegd staan bekend om hun zware detox (reinigende) werk, ze ruiken heerlijk en dragen bij aan een goede stemming. De huid voelt nieuw en veerkrachtig aan. De menging bevat Grapefruit, Geranium, Jeneverbes, Lavendel, Zwarte peper, Cipres, Citroengras en Venkel. Vervolgens brengen we een warm rug masker bestaande uit balsem, paraffine of hongaarse mud (modder) net wat de huid op dat moment nodig heeft aan en sluiten af met een koude of warme voeding van 100% natuurlijke/biologische en essentiële oliën van de JS lichaamslijn die de oliën Balance, Peace, Revive, Detox en de Firm Believer bevat.

Behandelingsduur: 60 min, Balance behandeling prijs: €55,00

Jane Scrivner Voedende rug behandeling:

We beginnen met een heerlijke droge body scrub bestaande uit een menging van Himalayazouten, Epsomzouten en Dode zee zouten die er voor zorgen dat deze scrub op een effectieve droge manier, dode huidcellen verwijdert. De essentiële oliën die aan deze menging zijn toegevoegd staan bekend om hun zware detox (reinigende) werk, ze ruiken heerlijk en dragen bij aan een goede stemming. De huid voelt nieuw en veerkrachtig aan. De menging bevat Grapefruit, Geranium, Jeneverbes, Lavendel, Zwarte peper, Cipres, Citroengras en Venkel. Vervolgens wordt er een warm mud (modder) masker voor bij vermoeide-, pijnlijke spieren, gewrichtsklachten, sportblessures of reuma aangebracht en sluiten we af met een warme voeding van 100% natuurlijke/biologische en essentiële oliën van de JS lichaamslijn die de oliën Balance, Peace, Revive, Detox en de Firm Believer bevat.

Behandelingsduur: 60 min, Voedende behandeling prijs: €55,00

Jane Scrivner Soothings (Kalmerende) rug behandeling:

We beginnen met een heerlijke droge scrub bestaande uit 100% zuivere kwartskristallen die op een effectieve droge manier dode huidcellen verwijdert. Droge scrubs zijn het effectiefst omdat ze de poriën niet verstoppen en de huid niet plakkerig maken. De kwartskristallen scrub stimuleert de doorbloeding, stimuleert en versnelt het huidvernieuwingsproces, heeft een diepe reiniging, verbetert de spankracht en geeft de huid haar natuurlijke glans. De huid voelt nieuw en veerkrachtig aan. Vervolgens brengen we een verkoelend klei masker aan, koud of lauw net wat de huid op dat moment nodig heeft en aankan, bestaande uit Arganolie. Arganolie bevat een hoog gehalte aan vit E, hydraterende essentiële vetzuren en is rijk aan antioxidanten. Verkoelende klei en Arganolie zijn goed voor elke huid maar komen vooral tot hun recht bij specifieke aandoeningen. We sluiten af met een voeding van 100% natuurlijke/biologische en essentiële oliën van de JS lichaamslijn die de oliën Balance, Peace, Revive, Detox en de Firm Believer bevat.

Behandelingsduur: 60 min, Soothings behandeling prijs: €55,00

Ervaar & Geniet!