Harsen met de ORB2018-09-01T16:31:52+00:00

Harsen met de ORB

De ORB:

De ORB is een draagbaar, continu warm blijvend vat voor het opwarmen van 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten van JS zoals reinigingsbalsems, oliën voor het gelaat, maskers, huidserums, paraffine (warme was) en hars. De ORB warmt producten zorgvuldig, veilig en hygiënisch op wat een groot belang is bij harsen en zorgt voor een constante en perfecte temperatuur.

Waarom harsen:

Harsen doen we bij ongewenst haar. Harsen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharing creme’s laten de wortels intact, zodat u haar met stoppels terugkomt. Bij het harsen blijft u haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. De nieuwe haren komen zachter en bovendien steeds minder terug. Ook een leuke bijkomstigheid is het verdwijnen van de dode huidcellen, wat u huid heerlijk zacht en glad maakt. Natuurlijk zijn er een paar mindere momenten als de hars wordt weggetrokken. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Toch blijkt het altijd enorm mee te vallen! Vergeet ook niet dat hoe vaker u zich harst, hoe minder pijn het zal doen omdat de haartjes er met de haarwortel mee worden uitgetrokken. De nieuwe haarwortel zal na verloop van tijd zwakker worden, zodat het harsen ook minder pijn zal gaan doen.

Na de behandeling:

Na de behandeling kunt u zich de 1e 24 uur na het harsen geen hete douch of warm bad veroorloven. Geen geparfumeerde producten gebruiken en niet in de zon te gaan zitten. Ook de zonnebank, sauna, zee of zwembad kunnen beter vermeden worden. Na 3 dagen kunt u uw huid weer zachtjes scrubben om deze zacht te houden en ingegroeide haren te voorkomen.

De ORB