Geneo+ Hoogwaardige gezichtsbehandelingen2019-03-06T10:53:35+00:00

Geneo+ Gezichtsbehandelingen van hoogwaardige kwaliteit

Wilt u een mooie, jonge uitstraling?
Wilt u een natuurlijke facelift zonder snijden en zonder pijn?
Wilt u 6 jaar jonger in 6 weken?

Dan is deze Geneo+ 5 in 1 super schoonheidsbehandeling het antwoord op al uw wensen!

Exfoliatie (verwijderen van dode huidcellen) + Zuurstofvernieuwing + Fruitzuurbehandeling + Huidverstrakking + Rimpelreductie + Vermindering van couperose, vaatjes en pigmentvlekken, een verbeterende opname van actieve werkstoffen, een verbeterende cel metabolisme en een verbeterende porie structuur dit alles kan in 1 behandeling met de Geneo+. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen, de 5 in 1 super facial behandeling te splitsen.

De 5 in 1 super facial behandeling bestaat uit:
OxyGeneo – Tripollar – Ultrasound: De 3 sleutelwoorden van deze geweldig huidverbeterende gezichtsbehandeling.

OxyGeneo staat voor Exfoliatie – Zuurstofvernieuwing – Rimpelreductie:
Deze behandeling biedt u al in 15 minuten een 3 in 1 huid verbeterende schoonheidsbehandeling en heeft vorig jaar de Cosmepolitan Prix de Beaute Award gewonnen als beste huid verbeterende behandeling! De OxyGeneo is een alternatief voor microdermabrasie met zuurstofbehandeling en fruitzuurpeeling in één!

Nadat uw huid gereinigd is, wordt er een speciale capsule op het apparaat geplaatst en brengen we een hoogwaardige fruitzuurgel aan op uw gezicht. Met de OxyGeneo module krijgt de huid nu een soort microdermabrasie/polijst behandeling wat uw huid gladder en jonger maakt. Hierbij worden de dode huidcellen verwijderd en worden de nieuw, jonge huidcellen gestimuleerd. Tijdens deze exfoliatie wordt tegelijkertijd de huid voorzien van een zuurstofbehandeling en cel energie van binnenuit, waardoor de huid in goede conditie wordt gebracht en wat direct zorgt voor een vermindering van fijne lijntjes. Als 3e werking worden revitaliserende werkstoffen optimaal opgenomen.

De makers van deze OxyGeneo module kwamen op het idee door de natuurlijke werking van warmwaterbronnen die er om bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen. Met deze behandeling proberen ze deze werking ook in de huid te triggeren waardoor zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied wordt gestimuleerd en waarbij de huid door de exfoliatie de hoogwaardige ingrediënten beter kan opnemen.

Er worden bij de OxyGeneo behandeling door ons uit 2 fruitzuurgels gekozen:
NeoRevive gel: Werkt anti aging, huid verjongend, verminderd fijne lijntjes maar is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.
New Bright gel: Werkt anti aging, huid verjongend, verminderd fijne lijntjes, verheldert uw teint, verminderd pigmentvlekken en ook grove poriën.

Direct na de 1e behandeling ziet u een prachtig huid verbeterend resultaat. Deze behandeling kan ook heel goed worden ingezet bij een uitgebreide Décaar of JS gezichtsbehandeling. De OxyGeneo behandeling kan zowel op het gezicht, hals, decolleté, armen en handen worden toegepast.

Tripollar staat voor Huidversteviging – Huid verstrakking:
Naast de OxyGeneo 3 in 1 behandeling biedt het apparaat een huid verstevigende en huid verstrakkende behandeling aan. Ook kan met de Tripollar behandeling een onderkin worden weggetoverd zonder snijden en zonder pijn!

Een Tripollar behandeling werkt op basis van radiofrequentie zij verwarmt de (leder)huid intensief waardoor collageenvezels samentrekken en de behandeling daardoor een huid verstrakkend effect geeft. Tripollar RF is een 3e generatie radiofrequentie en is de veiligste en meest plezierige RF behandeling om de lederhuid te verbeteren. De energie stroomt tussen 3 elektroden en geeft een heerlijke, ontspannend gevoel. De huid wordt tot 39 a 40 graden verwarmt (huid verstrakking) en 41 graden bij huid vet reductie (onderkin). Deze warmte/ energie stimuleert de natuurlijke regeneratie van collageen waardoor u direct resultaat ziet en voelt! De Tripollar behandeling kan zowel op het gezicht, hals en decolleté worden toegepast.

Ultrasound staat voor diepere opname van werkstoffen:
Ultrasound behandelingen reduceren tijdelijk de dichtheid van de huidlaag waardoor kleine openingen tussen cellen ontstaan en specifieke hoogwaardige actieve ingrediënten die op de huid zijn aangebracht beter kunnen worden opgenomen. De Ultrasound zorgt voor een verbeterd cel metabolisme, vernauwd de porie structuur, verfijnt lijntjes, zorgt voor vermindering van couperose/vaatjes/pigmentvlekken en verminderd vochtophopingen (wallen rondom ogen). Uw huid krijgt een mooiere doorbloeding door de micro massage en ook zorgt de Ultrasound voor bindweefselversteviging. De spieren van uw gezicht worden getraind en krijgen daardoor meer volume, kortom de ideale face lift. Deze behandeling wordt vooral gekozen bij de bovenstaande symptomen en is zeer geschikt bij gevoelige huiden bijv bij de rosacea huid. Wilt u dus een nog beter resultaat halen uit uw schoonheidsbehandeling dan kunt u uw OxyGeneo en Tripollar behandeling nog uitbreiden met de Ultrasound.

Het beste resultaat krijgt u bij een kuur van 6 behandelingen (1x per week, 6 weken lang) met onderhouden van 6 a 8 weken om het resultaat optimaal te houden.

Geneo+ Super facials:

3 in 1 Super facial:
OxyGeneo €59,-
OxyGeneo + Gezichts-, nek- en hoofdmassage €75,-
OxyGeneo + Gezichts-, nek- en hoofdmassage + Masker €85,-

Tripollar Super facial:
Tripollar €59,-
Tripollar + Gezichts-, nek- en hoofdmassage €75,-
Tripollar + Gezichts-, nek- en hoofdmassage + Masker €85,-

4 in 1 Super facial:
OxyGeneo + Tripollar €95,-
OxyGeneo + Tripollar + Gezichts-, nek- en hoofdmassage €110,-
OxyGeneo + Tripollar + Gezichts-, nek- en hoofdmassage + Masker €120,-

4 in 1 Super facial:
OxyGeneo + Ultrasound €84,-
OxyGeneo + Ultrasound + Gezichts-, nek- en hoofdmassage €99,-
OxyGeneo + Ultrasound + Gezichts-, nek- en hoofdmassage + Masker €109,-

5 in 1 Super facial:
OxyGeneo + Tripollar + Ultrasound €120,-
OxyGeneo + Tripollar + Ultrasound + Gezichts-, nek- en hoofdmassage €135,-
OxyGeneo + Tripollar + Ultrasound + Gezichts-, nek- en hoofdmassage + Masker €145,-

Let op, prijzen zijn per keer!

Een verzorgd uiterlijk zorgt voor een zelfverzekerde uitstraling!