Fillers2018-09-01T16:31:50+00:00

Er zijn 3 soorten zachte huidvullers: Juvéderm, Radiesse en Stylage

Juvéderm:

Juvéderm is een hyaluronzuur. In het menselijk lichaam komt hyaluronzuur overal voor en zorgt het voor het vochtig en elastisch houden van de huid. Naarmate men ouder wordt, neemt de hyaluronzuur productie in het lichaam af. Hierdoor ontstaan rimpels en wordt de huid slapper. Juvéderm vervangt het natuurlijke hyaluronzuur. Het vormt kleine kussentjes in de huid waardoor rimpels en groeven perfect opgevuld worden.

Waarvoor gebruiken we Juvéderm?

Voor het verzachten van rimpels
Voor het verbeteren van de lip contour en lip lijntjes
Voor vollere lippen
Voor volumeherstel en contourverbetering
Voor het verbeteren van afhangende mondhoeken
Voor het verzachten van littekens

Het resultaat van Juvéderm:

De resultaten van een behandeling met Juvéderm zijn direct zichtbaar. U ziet meteen dat het behandelde gebied gladder is of de lippen voller zijn. U profiteert ongeveer een half jaar tot een jaar van het effect van de behandeling. Juvéderm wordt volledig door het lichaam afgebroken. Om het effect van de behandeling te behouden, kunt u deze zonder problemen herhalen.

Meer informatie vind u op juvedermultra.nl

Radiesse:

Radiesse is een lang blijvend, maar niet permanent vulmiddel. Het is samengesteld uit een gel (70%) en calcium-hydroxyapatiet (CaHa)-deeltjes (30%) en is opgebouwd uit calcium en fosfaat-ionen. Deze komen van nature ook in het lichaam voor, waardoor Radiesse veilig is voor het vullen van zacht weefsel. De ingespoten gel lost geleidelijk op in het lichaam en wordt vervangen door lichaamseigen cellen die de plaats rondom de CaHa-deeltjes innemen. Hierdoor ontstaat een zachte en flexibele vulling die bestaat uit CaHa-deeltjes en natuurlijk lichaamseigen weefsel (collageenmatrix). De CaHa-deeltjes vallen slechts langzaam uit elkaar en worden op natuurlijke wijze afgebroken. Radiesse is vooral geschikt voor de neuslippenplooi en de marionetlijnen en diepere rimpels. Daarnaast is het zeer geschikt voor het herstellen van volumeverlies bij de wangen, het jukbeen en voor het verbeteren van de contouren van kin en kaaklijn.

Waarvoor gebruiken we Radiesse?

Voor het opvullen van de neuslippenplooi
Voor het verzachten van de marionetlijnen en afhangende mondhoeken
Voor volume verbetering van jukbeen
Voor verbetering van contouren kaaklijn
Voor kinvergroting

Het resultaat van Radiesse:

Na een behandeling met Radiesse is het resultaat direct zichtbaar. U profiteert één tot twee jaar van een behandeling met Radiesse. De vulling blijft op de plek waar deze is geïnjecteerd. Meteen na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten hervatten. Voor een optimaal resultaat kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Een tweede behandeling kan na vier weken plaats vinden. Soms is er een touch-up-behandeling nodig.

Stylage:

Stylage is een hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Naarmate men ouder wordt neemt de productie van hyaluronzuur af waardoor de huid slapper wordt en rimpels ontstaan. Hyaluronzuur is wereldwijd de meest gebruikte filler en is een veilig middel om de tekenen van veroudering te verzachten. Omdat hyaluronzuur een huid eigen bestanddeel is, is de kans op een allergische of overgevoeligheidsreactie klein. Stylage is een unieke filler waaraan mannitol is toegevoegd. Mannitol is een natuurlijk antioxidant en reduceert de negatieve effecten van vrije radicalen die ontstaan door het prikken. Dankzij mannitol heeft u direct zichtbaar effect en geen afbraak van het ingespoten hyaluronzuur.

Waarvoor gebruiken we Stylage?

Voor het verzachten van rimpels
Voor het verbeteren van de lip contour en lip lijntjes
Voor vollere lippen
Voor volumeherstel en contourverbetering
Voor het verbeteren van afhangende mondhoeken
Voor het verzachten van littekens

Het resultaat van Stylage:

Het resultaat van een Stylage behandeling is direct zichtbaar en kan 9 a 12 maanden aanhouden. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht.