Eyeliner’s2018-11-17T13:10:31+00:00

Eyeliner’s

Eyeliner:

Het creëren van een eyeliner is de makkelijkste manier om uw ogen een mooie uitstraling te geven. Een eyeliner maakt uw ogen sprekender en geeft u een mooie, en volle oogopslag. Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat uw make-up uitloopt.

Wij nemen samen met u de tijd om de kleur en de vorm van de eyeliner te bepalen. Wilt u alleen een lijntje boven of liever boven en onder de ogen, de keus is aan u. Subtiel en natuurlijk, toch wat breder of met een uitloop, alles is mogelijk. Het resultaat is een mooie, strakke eyeliner met een natuurlijk effect.

Permanente make-up is een fantastische optie als u niet iedere dag met make-up aan de gang wilt gaan, maar er wel subtiel opgemaakt uit wilt zien. Daarnaast kan permanente make-up natuurlijk een enorme uitkomst zijn voor mensen die geen haartjes meer hebben. Zoals bij Alopecia, na chemotherapie of bij hormonale veranderingen.

Wilt u voorbeeld/foto’s zien?

Kijk dan ook eens op Instagram (tessasstudio) of op Facebook (Tessa de Vries), daar zetten we geregeld een plaatje op.
Laat u niet teveel leiden door de voorbeelden, iedereen wilt zijn of haar wenkbrauwen of eyeliner anders. Ieder z’n gezicht/oogopslag is anders dus niet alles past altijd en de kleuren zijn erg persoonlijk, dus ook daar in is alles mogelijk. De foto’s zijn vaak van een net gezette wenkbrauw/eyeliner of lipliner/shading dus ook verzachten de kleuren nog tot max 40%, na herstel geeft het dus een veel zachter effect.

We zien je graag verschijnen!

May the wings of your eyeliner

Always be even!

Zwarte eyeliner boven en onder

Zwarte eyeliner alleen boven