JS Detox polijst – droog borstel behandelingen van het lichaam en rug2018-09-01T16:31:45+00:00

Droogborstel behandelingen van het lichaam en rug

Jane Scrivner Detox (Reinigende) polijst lichaamsbehandeling d.m.v droog borstelen:

Anderhalf uur genieten van een uitgebreide polijst (droog borstelen van de huid) lichaamsbehandeling met 100% natuurlijke/biologische producten van Jane Scrivner. Onze huid is ons grootste orgaan. Onze huid voert dagelijks meer dan een halve kilo afvalstoffen af door onze zweetklieren en poriën. Als de huid bedekt is met dode huidcellen vermindert dat de afvoer van afvalstoffen. Het regelmatig borstelen van de huid helpt de dode huidcellen verwijderen zodat die haar belangrijke werk kan doen. De borstelbewegingen stimuleren de huidweefsels waardoor de bloedcirculatie verbetert en de afvoer van ongerechtigheden wordt bevorderd. De poriën blijven schoon en de borstelharen kunnen direct hun werk doen op de huidweefsels en haarvaten. Door de borstelbewegingen wordt de afvoer door de poriën bevorderd. Het stimuleert het hele lichaam en u ziet al snel resultaat. Voordelen van droog borstelen zijn het stimuleren van bloed- en zuurstofvoorziening waardoor het helpt bij het voorkomen van voortijdige veroudering en cellulitis. Experts zijn er van overtuigd dat de behandeling van cellulitis het meest gebaat is bij kleine simpele dingen. Cellulitis wordt veroorzaakt door vetopslag en het vasthouden van water en afvalstoffen en veroorzaakt de bekende putten en bobbels. Dagelijkse borstelbeurten van maar vijf minuten per dag versnellen de stofwisseling en helpen om het vet af te breken en af te voeren. Als we uw gehele lichaam hebben geborsteld nemen we het lichaam af met honingwater, honingwater vormt een verbinding die een herstellend vermogen heeft. Dit is wetenschappelijk bewezen en wordt al gebruikt sinds de oudheid. We sluiten af met een voeding van 100% natuurlijke/biologische en warme essentiële olië van de JS lichaamslijn de award winnende Detox olie een hoogwaardig product met Jojoba, Kokos en Druivenpitolie vermengd met Grapefruit, Geranium, Jeneverbes, Lavendel, Zwarte peper, Cipres, Citroengras en Venkel. Een olie die het zware Detox werk aan kan, heerlijk ruikt, bijdraagt aan een goede stemming maar daarnaast ook voed, ontspant, hydrateert en uw huid een zijdezacht gevoel geeft. De huid zal stralen!

Behandelingsduur: 90 min, Detox, polijst behandeling prijs: €60,00

Jane Scrivner Detox (Reinigende) polijst rug behandeling d.m.v droog borstelen:

We beginnen met het polijsten (droog borstelen) van de huid (nek, rug en armen). Als de huid bedekt is met dode huidcellen vermindert dat de afvoer van afvalstoffen. Het regelmatig borstelen van de huid helpt de dode huidcellen verwijderen zodat die haar belangrijke werk kan doen. De borstelbewegingen stimuleren de huidweefsels waardoor de bloedcirculatie verbetert en de afvoer van ongerechtigheden wordt bevorderd. Als we u gehele nek, rug en armen hebben geborsteld nemen we het af met honingwater, honingwater vormt een verbinding die een herstellend vermogen heeft. Vervolgens brengen we een rug masker aan bestaande uit mud (modder) of balsem en sluiten af met een voeding van 100% natuurlijke/biologische en warme essentiële olië van de JS lichaamslijn de award winnende Detox olie een hoogwaardig product met Jojoba, Kokos en Druivenpitolie vermengd met Grapefruit, Geranium, Jeneverbes, Lavendel, Zwarte peper, Cipres, Citroengras en Venkel. Een olie die het zware Detox werk aan kan, heerlijk ruikt, bijdraagt aan een goede stemming maar daarnaast ook voed, ontspant, hydrateert en uw huid een zijdezacht gevoel geeft. De huid zal stralen!

Behandelingsduur: 60 min, Detox behandeling prijs: €55,00

Happy Retox & Detox

Retox: Retox betekent even wat méér in u leven toelaten, in plaats van alleen maar te schrappen en strakker en strakker te leven.. Laat de “oepsies” toe, minder moeten en geniet! Iets uitbundiger leven, niet minder. Meer gevuld met warmte, ontspanning, liefde, geluk en fun met nieuwe dingen doen voor u zelf. Dezelfde persoon zijn maar dan een nog betere, gelukkiger en ontspannender versie van jou!