Wat is droog borstelen? En hoe doet u dat?2018-09-01T16:31:45+00:00

Detox/Cellulitis programma voor thuis gebruik

Detox/Cellulitis programma:

Vijf minuutjes per dag, vijf minuten waarin u cellulitis vermindert, u huid verstevigt, u lichaam verstevigt en u lichaam reinigt, vijf minuten waardoor u huid een jeugdige glans krijgt en u zelf meer energie. Wat houd u nog tegen? Het enige wat u nodig heeft is onze JS borstelzak. Een grote lichaamsborstel en een kleinere voor het gelaat, decolleté en nek. Onze huid is ons grootste orgaan. Onze huid voert dagelijks meer dan een halve kilo afvalstoffen af door onze zweetklieren en poriën. Als de huid bedekt is met dode huidcellen vermindert dat de afvoer van afvalstoffen. Het regelmatig borstelen van de huid helpt de dode huidcellen verwijderen zodat die haar belangrijke werk kan doen. De borstelbewegingen stimuleren de huidweefsels waardoor de bloedcirculatie verbetert en de afvoer van ongerechtigheden wordt bevorderd. De poriën blijven schoon en de borstelharen kunnen direct hun werk doen op de huidweefsels en haarvaten. Door de borstelbewegingen wordt de afvoer door de poriën bevorderd. Borstel dagelijks en u zult al snel resultaat zien. Borstel met cirkelende bewegingen in de richting van het hart om de lymfevaten optimaal te stimuleren zodat de afvoer van afvalstoffen zo min mogelijk wordt belemmerd. Het borstelen van droge huid is de eerste stap naar een totale lichaamsreiniging, het stimuleert het hele lichaam en u ziet al snel resultaat. Voordelen van droog borstelen zijn het stimuleren van bloed- en zuurstofvoorziening waardoor het helpt bij het voorkomen van voortijdige veroudering, reiniging, en cellulitis.

Borstelzak bij cellulitis:

Experts zijn er van overtuigd dat de behandeling van cellulitis het meest gebaat is bij kleine simpele dingen. Cellulitis wordt veroorzaakt door vetopslag en het vasthouden van water en afvalstoffen en veroorzaakt de bekende putten en bobbels. Dagelijkse borstelbeurten van maar vijf minuten per dag versnellen de stofwisseling en helpen om het vet af te breken en af te voeren. Borstel de aangedane gebieden dagelijks en sluit af met de Detox Body Bath oil om de cellulitis in toom te houden en te verminderen. Hoe werkt het? Het droog borstelen van u huid is eenvoudig en sluit prima aan bij het ochtend of avond ritueel, net voor u onder de douche stapt. Begin rustig en voorzichtig, naarmate u huid meer gewend raakt kunt u krachtigere bewegingen maken. Werk met lichte druk, van beneden naar boven, altijd in de richting van u hart. Gebruik de gelaatsborstel voor u gelaat, decolleté en nek.

* Maak lange, strijkende bewegingen van tenen tot aan heupen
* Borstel de armen van vingertoppen tot aan schouders
* Gebruik lichte bewegingen rondom de maag, met de wijzer van de klok mee
* Borstel de schouderpartij vanaf de nek naar buiten
* Het achterwerk borstelt u vanaf de heupen met ronde bewegingen naar het midden
* Gebruik de kleinere borstel en werk rustig vanaf het sleutelbeen richting de boezem
* Gebruik dezelfde borstel en werk rustig vanaf het sleutelbeen, richting de nek tot aan kin
* Gebruik kleine, lichte cirkelende bewegingen in het gelaat, alsof u een creme aanbrengt, vergeet het voorhoofd en achter de oren niet

Na een tijdje kunt u de druk die u gebruikt vergroten en moet het stevig aanvoelen. Borstel niet op plaatsen waar de huid beschadigd is of waar u problemen hebt met u bloedvaten, zoals spataderen. Als u er tegen kunt, borstel dan ook u voetzolen en vergeet de handen niet.

Succes!