Cupping gezichtsmassage2018-11-04T13:22:11+00:00

Gezicht’s cupping

Cupping massage voor het gezicht:

De Bellabaci facial cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuids bindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert. Een cupping gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan heel goed helpen om weer een gezonde, jeugdige huid en uitstraling te krijgen.

Voordelen:

 • Het verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid.
 • Het verstevigt de huid, door het stimuleren van de fibroblast cellen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd.
 • Het reinigt de poriën, toniseert de huid en verwijdert overtollige olie en vuil door binnen te dringen diep onder het huidoppervlak.
 • Het verbetert en verzacht littekenweefsel.
 • Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden.
 • Het zorgt voor een betere opname van werkstoffen.
 • Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel.
 • Het verfijnt de poriën.
 • Toniseert de mimische spieren.
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes.
 • Draineert vocht wallen en onderkin.
 • Zorgt voor het losmaken van verklevingen.
 • Heeft een vaatverstevigende werking.
 • Gewoon tijdens het baden en douchen te gebruiken.

facialcupsHoe mee-eters ontstaan:

Een mee-eter is een ophoping van hoorn in de uitmonding van het haarzakje. Mee-eters zitten vaak op het gezicht, in de nek of op de rug (vooral de schouders) en zien er uit als zwarte puntjes. Vooral personen in de puberteit hebben er last van. Door gebruik van make-up en olie kunnen mee-eters zich vermeerderen. Omdat het talg in aanraking komt met zuurstof oxideert het talg. Daardoor ziet de mee-eter er zwart uit.

De Bellabaci facial cups verwijderen de mee-eters omdat het een diepe doordringende zuigkracht heeft, waardoor het teveel aan olie uit de poriën wordt verwijderd voordat het mee-eters worden, waardoor de huid er schoon en helder uit gaat zien.

Anti-aging:

Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimuleren van de fibroblast cellen (de werkpaarden voor het stevig houden van de huid), die de natuurlijke collageen en elastine produceren, krijgt uw huid een gezonde gloed en verstevigt de huid.

Richtlijnen voor thuis gebruik van de Bellabaci facial cups:

De cups kunt u gebruiken in bad of onder de douche in combinatie met één van de Genies oils als tussenstof. Masseer het gezicht en de hals volgens het bijgevoegde schema. Reinig tenslotte de huid goed na, na het masseren. Gebruik de cups 2 a 3 keer per week voor het beste resultaat. U kunt de cups schoonmaken met lauw water.

Waarschuwing:

Wanneer de Bellabaci facial cups te lang op een gebied gebruikt worden kan er een tijdelijke “cup kiss” optreden. Het is belangrijk zorgvuldig om te gaan met de facial cups om goede resultaten te bereiken en om risico’s te vermijden, door eerst te oefenen. Wanneer u bezorgd bent over hoe uw huid gaat reageren, dan raden wij aan het product eerst eens op een deel van uw lichaam te testen wat niet gelijk in het zicht is, bijvoorbeeld op de benen of armen.

Het is aan te bevelen om bij de eerste keer dat u de cups gebruikt niet langer dan 2 seconden over elk gebied te gaan. Gaat dit goed dan kunt u het verhogen maar niet langer dan 1 minuut.

Gebruik de Bellabaci facial cups niet op puistjes, vlekken, open wonden, een erg verslapte huid, een gevoelige huid, verbrande of beschadigde huid of op ontstekingen!

Drink veel water om u lichaam te reinigen!