Carbon peeling2018-09-01T16:31:46+00:00

Carbon peeling / Gezichtspeeling

Carbon Laser Peeling – Wat doet de Q-Switch ND Yag Laser?

Onlangs publiceerde een Nederlandse universiteit een recent onderzoek met betrekking tot huidverjonging met de Q-Switch ND Yag Laser (carbon peeling). Bepaalde warmte, die in de huid met de juiste laser is te bereiken, bouwt o.a collageen op. Collageen is een eiwit en vormt het steunweefsel van de huid. We verliezen bijv collageen onder invloed van de zon (UV), leeftijd en daarmee samenhangend de erfelijke aanleg. Door toevoeging van een Carbon peeling wordt de bovenste laag van de huid en diep in de poriën gepeeld. 1 Carbon laser peeling met de Q-Switch ND Yag Laser staat voor 8 microdermabrasie behandelingen. Recente onderzoeken laten zien dat de Q-Switch ND Yag Laser verbluffende resultaten geeft. De energie van de 1064 NM golflengten wordt bijna niet geabsorbeerd door het water in onze huid. Maar wordt vrijgegeven in de diepe lagen van onze dermis. Waardoor deze golflengten van de Yag Laser de talgklieren in ons gelaat opwarmen en doen ‘schrikken’ en de productie van talg vermindert. Dit resulteert tot goede resultaten op vlak van acne en litteken vermindering.

Carbon laser peeling:

De Carbon laser peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acné/littekentjes en het herstellen van een vette huid. De Carbon laser peeling werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén Carbon laser peeling behandeling voor huidverjonging/huidverbetering geeft al na één keer resultaat. Het is een veilige en pijnloze behandeling met de Q-Switch ND Yag Laser, speciale Carbon (medisch koolstof masker van minerale modder van vulkanische steen en verscheidene natuurlijke plantaardige en kruiden extracten) en Carbon lens.

Wat gebeurd er tijdens de laser behandeling?

Uw gezicht wordt gereinigd met een oppervlakkige reiniging en warm kompres. Vervolgens wordt er een laag van het medische koolstof masker op uw gezichtshuid aangebracht. Zodra de Carbon is opgedroogd wordt er gebruik gemaakt van de Yag Laser met speciale filter om afschilfering te verrichten. Het verjongt en verbrijzelt het vuil uit de porie van de huid wat resulteert in een verstrakte/verstevigende/schone/zuivere huid. De resultaten zijn wel altijd afhankelijk van de mate verouderde huid. Na de afschilfering wordt de huid opnieuw gereinigd en ontdaan van reststoffen van het koolstof masker. Ter afsluiting krijgt u een Casmara masker voor een extra vitamine en antioxidanten boost die past bij u huidtype en wordt de gezichtsbehandeling beëindigd met een krachtige vocht regulerende olie en creme die diep in de huid herstelt.

Casmara:

Wij werken met het Spaanse merk Casmara die al vele jaren hoogwaardige producten ontwikkelen op het gebied van huidverzorging. Voordelen van Casmara producten zijn dat ze inzetbaar zijn bij ieder huidtype van anti aging, droge huid tot acné, en zon beschadigde huid. Met een Casmara ampul zal het effect van de gezichtsbehandeling sterk worden verlengd. De kracht van de Casmara alginaat maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken, dus ook ogen en mond.

Aantal laserbehandelingen:

Hoeveel behandelingen zijn er nou eigenlijk daadwerkelijk nodig? Er kan altijd worden volstaan met één behandeling. De eerste verbeteringen kunnen al na één behandeling zichtbaar zijn. De nieuwe huid ziet er namelijk al vaak gladder, zachter en frisser uit. Voor een optimaal resultaat is een kuur nodig van 6 tot 8 behandelingen, afhankelijk van de eisen en verouderde huid. Een vervolg behandeling kan na +/- 2 weken worden volbracht. Onderhouden kunt u met 6 weken.

Nieuwsgierig naar de carbon peeling?
Vraag naar de mogelijkheden!