Bijna mama of net mama arrangement2019-11-01T21:14:27+00:00

De laatste loodjes.. Of net weer een beetje in het land der levenden..

Laat je tijdens je zwangerschap of na je bevalling heerlijk even in de watten leggen!

Tijdens je zwangerschap naar een Spa & Wellness gaan kan wel leuk lijken, maar als je zwanger bent heb je niet altijd even veel zin in een sauna, zonnebank etc.. Een ontspannende massage waarbij je te lang moet liggen is ook niet altijd alles toch? Omdat een zwangerschap heel veel vergt, niet alleen van jou maar ook van je huid is het zo belangrijk om “juist in deze tijd” je huid toch dat beetje extra aandacht en verzorging te geven.

Ook kan het natuurlijk zo zijn dat je gewoon lekker rustig aan de bevalling en babytijd wilt beginnen en fris en stralend in je kraambed wilt liggen..

Net bevallen? Een bevalling zet je leventje even helemaal op z’n kop, met name de eerste paar weken. Want wees eerlijk naar jezelf je leven ziet er opeens even heel anders uit. Daarbij kun je het nu ook heel hard gebruiken om even van top tot teen verwend te worden. Durf wat tijd aan jezelf te besteden want daar heeft echt iedereen begrip voor! Ga af en toe even alléén de deur uit, want ja echt waar.. Je kunt er daarna echt weer beter tegenaan!

Speciaal hiervoor hebben wij dit bijna mama of net mama arrangement samengesteld!

  • We beginnen met een heerlijk warm voetenbad met een kopje koffie, thee of sap en wat lekkers
  • Dan een Jane Scrivner Mini wellness gezichtsbehandeling bestaande uit:
  • Een warm en/of koude voedende reiniging – Een diepte reiniging nat of droog – Stomen door middel van een warm kompres – Verwijderen van onzuiverheden – Een hydraterend en verstevigend oogmasker – En aansluitend een gezichtsmasker en dagelijkse verzorging
  • Wenkbrauwen verven en harsen
  • Teennagels lakken

Tijd: +/- 100 Minuten
Prijs: €95,00

Je draagt, je straalt..
Je denkt, je droomt..
Je voelt, je geniet..

Telkens weer