Basis, Spa of Luxe manicure2018-10-05T11:17:55+00:00

Basis, Spa of een Luxe manicure behandeling?

Manicure behandelingen:

Een manicure behandeling is meer dan alleen de nagels knippen. Uw handen zijn de hele dag door in beweging en worden dagelijks intensief gebruikt. Een manicure behandeling is de optimale verzorging van uw handen waarbij de nagels, nagelriemen en de huid aan bod komen. Ze zijn uw persoonlijke visitekaartje en verdienen daarom de volledige aandacht van een professional.

Hoe verloopt een basis manicure behandeling?

Een basis manicure behandeling bestaat uit de handen en nagels desinfecteren en reinigen, het knippen/vijlen van de nagels, de nagel omgeving schoonmaken, de nagelriemen verzorgen met een nagelriemolie, een handbadje, de nagels behandelen met een cuticle remover, de nagelriemen terugduwen en tot slot een massage van de handen met een heerlijke rijke etherische olie van JS (Jane Scrivner). Vervolgens worden de nagels gepolijst als u geen nagellak wilt of ontvet en gelakt met een base coat – nagellak – en een top coat als u wel nagellak op wilt. Ook kunt u er een Shellac behandeling op aansluiten. Ter afsluiting smeren we uw handen in met de voedende oliën van Jane, zij brengen de elasticiteit, zachtheid en vochtigheid van de huid weer in balans. Ze beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf en geven uw huid de voedende en herstellende bestanddelen die ze verdient. Al onze oliën hebben een weldoend effect voor een stralende huid.

Hoe verloopt een spa manicure behandeling?

We beginnen de spa manicure behandeling net als met de basis. Daarna gaan we de handen scrubben met een heerlijk, aangename en rijke scrub die uw huid super zacht zal maken, een handbadje, de nagels behandelen met een cuticle remover, de nagelriemen terugduwen en tot slot een massage van de handen met een etherische olie van JS (Jane Scrivner). Vervolgens worden de nagels gepolijst als u geen nagellak wilt of ontvet en gelakt met een base coat – nagellak – en een top coat als u wel nagellak op wilt. Ter afsluiting smeren we uw handen in met de voedende oliën van Jane.

Hoe verloopt een luxe manicure behandeling?

Een luxe manicure behandeling beginnen we net als bij de spa behandeling met de basis. Daarna gaan we de handen scrubben met een heerlijk, aangename en rijke scrub die uw huid super zacht zal maken, een handbadje, de nagels behandelen met een cuticle remover, de nagelriemen terugduwen en tot slot een massage van de handen met een etherische olie van JS (Jane Scrivner). Vervolgens worden de nagels gepolijst als u geen nagellak wilt of ontvet en gelakt met een base coat – nagellak – en een top coat als u wel nagellak op wilt. We smeren uw handen in met de voedende oliën van Jane. Ter afsluiting krijgt u een masker van paraffinewas. De paraffine die we hierbij gebruiken bestaat uit een combinatie van paraffinewax, jojoba, kokosnoot en essentiële oliën. Het werkt vooral goed bij het voeden van droge en beschadigde handen (kloven). Het versterkt en verbetert het onderhuids weefsel en verzacht nagelriemen. Het stimuleert de doorbloeding bij koude handen. Het verlicht de vermoeide spieren en/of gewrichtsklachten bij reumatische aandoeningen, klachten verdwijnen niet maar de warmte behandeling kan de pijn wel verlichten. De warme paraffine werkt dus diep in de huid, geeft ultieme ontspanning en een heerlijk uitgerust gevoel aan uw handen.

Combinaties:

Er zijn nog veel meer combinaties mogelijk.. Wilt u een basis, spa of luxe manicure behandeling met bijv een cnd shellac behandeling? Alles kan, u kunt naar wens uitbreiden!

U bent in goede handen!