Jane Scrivner lichaamsbehandelingen2018-10-05T10:15:13+00:00

JS lichaamsbehandelingen

Jane Scrivner Balance (Balans) lichaamsbehandeling:

Anderhalf uur genieten van een uitgebreide reinigende lichaamsbehandeling met 100 % natuurlijke/biologische producten van Jane Scrivner. We beginnen met een heerlijke reiniging van koude of warme balsem – een droge body scrub bestaande uit een menging van Himalayazouten, Epsomzouten en Dode zee zouten die er voor zorgen dat deze scrub op een effectieve droge manier, dode huidcellen verwijdert. Droge scrubs zijn het effectiefst omdat ze de poriën niet verstoppen en de huid niet plakkerig maken. De essentiële oliën die aan deze menging zijn toegevoegd staan bekend om hun zware detox (reinigende) werk, ze ruiken heerlijk en dragen bij aan een goede stemming. De huid voelt nieuw en veerkrachtig aan. De menging bevat Grapefruit, Geranium, Jeneverbes, Lavendel, Zwarte peper, Cipres, Citroengras en Venkel. We sluiten af met een koude of warme voeding van de biologische en essentiële oliën van de JS lichaamslijn die de oliën Balance, Peace, Revive, Detox en de Firm Believer bevat.

Behandelingsduur: 90 min, Balance behandeling prijs: €60,00

Jane Scrivner Voedende lichaamsbehandeling:

Anderhalf uur genieten van een uitgebreide voedende lichaamsbehandeling met 100% natuurlijke/biologische producten van Jane Scrivner. We beginnen met een heerlijke droge body scrub bestaande uit een menging van Himalayazouten, Epsomzouten en Dode zee zouten die er voor zorgen dat deze scrub op een effectieve droge manier, dode huidcellen verwijdert. Droge scrubs zijn het effectiefst omdat ze de poriën niet verstoppen en de huid niet plakkerig maken. De essentiële oliën die aan deze menging zijn toegevoegd staan bekend om hun zware detox (reinigende) werk, ze ruiken heerlijk en dragen bij aan een goede stemming. De huid voelt nieuw en veerkrachtig aan. De menging bevat Grapefruit, Geranium, Jeneverbes, Lavendel, Zwarte peper, Cipres, Citroengras en Venkel. Vervolgens brengen we een mud (modder) body masker aan koud of warm net wat de huid op dat moment het meest nodig heeft, bestaande uit een combinatie van Hongaarse wellness mud en grinds van kwartskristallen uit Brazilië. Hongaarse wellness mud is een speciale klei die bekend staat om zijn voedende, reinigende, stimulerende, hydraterende, en therapeutische eigenschappen. In 1898 is de Hongaarse wellness mud voor het eerst onderzocht en bleek grote hoeveelheden ijzer en sulfaten te bevatten en dus helende eigenschappen te hebben. Dat heeft er toe geleid dat het Hongaarse ministerie van volksgezondheid het in 1968 heeft goedgekeurd voor o.a. het gebruik in gezondheidsbehandelingen denk aan gewrichtsklachten, sportblessures en pijnlijke spieren. Het wordt gebruikt door artsen, fysiotherapeuten en reumaklinieken maar ook bij spa’s met therapeutische baden om interne blokkades op te heffen, voor het afvoeren van afvalstoffen maar ook om gewoon eens lekker te reinigen, voeden en uw zenuwstelsel te kalmeren is het een perfect masker, een echte aanrader dus! We sluiten af met een koude of warme voeding van de natuurlijke/biologische essentiële olië van de JS lichaamslijn de award winnende Detox olie een hoogwaardig product met Jojoba, Kokos en Druivenpitolie vermengd met Grapefruit, Geranium, Jeneverbes, Lavendel, Zwarte peper, Cipres, Citroengras en Venkel. Een olie die het zware Detox werk aan kan, heerlijk ruikt, bijdraagt aan een goede stemming maar daarnaast ook voed, ontspant, hydrateert en uw huid een zijdezacht gevoel geeft.

Behandelingsduur: 90 min, Voedende behandeling prijs: €60,00

Jane Scrivner Soothings (Kalmerende) lichaamsbehandeling:

We beginnen met een heerlijke droge scrub bestaande uit 100% zuivere kwartskristallen die op een effectieve droge manier dode huidcellen verwijdert. Droge scrubs zijn het effectiefst omdat ze de poriën niet verstoppen en de huid niet plakkerig maken. De kwartskristallen scrub stimuleert de doorbloeding, stimuleert en versnelt het huidvernieuwingsproces, geeft een diepe reiniging, verbetert de spankracht en de natuurlijke glans van de huid. De huid voelt nieuw en veerkrachtig aan. Vervolgens brengen we een verkoelend klei masker aan, koud of lauw net wat de huid op dat moment nodig heeft en aankan, bestaande uit Arganolie. Arganolie bevat een hoog gehalte aan vit E, hydraterende essentiële vetzuren en is rijk aan antioxidanten. Verkoelende klei en Arganolie zijn goed voor elke huid maar komen vooral tot hun recht bij specifieke aandoeningen. We sluiten af met een koude of warme voeding van 100% natuurlijke/biologische en essentiële oliën van de JS lichaamslijn die de oliën Balance, Peace, Revive, Detox en de Firm Believer bevat.

Behandelingsduur: 90 min, Soothings behandeling prijs: €60,00

Een weldaad voor u lichaam!